Denis Škugor .Završio Građevinsku tehničku školu te Građevinski fakultet  i stekao zvanje stručnog specijaliste inženjera građevinarstva.

Radio na više radnih mjesta od kojih bi se posebno istaknulo rad na mjestu voditelja projekata i projektanta suradnika u tvrtki Sirrah projekt d.o.o. Osijek u trajanju od 12 godina te tako stečena znanja i vještine organizacije poslova, vođenja projekata, projektiranja i nadzora u graditeljstvu . Nakon svih dosadašnjih poslova u projektiranju i izvođenju radova osnovao ovu tvrtku koja se bavi projektiranjem i nadzorom u građevinarstvu te provedbom energetskog certificiranja te projektima obnovljivih izvora energije.

 Za kvalitetnije poslovanje i daljnji napredak u istom, pohađao obuku i dobio ovlaštenja za:

- Energetski certifikator (Modul 1 i 2)

- Stalnog sudskog vještaka za građevinarstvo

- Procjenitelj vrijednosti nekretnina

- Ovlašteni inženjer građevinarstva

- Ovlašteni koordinator zaštite na radu.

 

Dalibor Peršić .Završio Građevinski fakultet u Osijeku  i stekao zvanje diplomiranog inženjera građevinarstva.

Radio na nekoliko radnih mjesta od kojih bi se posebno istaknulo rad na mjestu voditelja projekata i projektanta suradnika u tvrtki Sirrah projekt d.o.o. Osijek u trajanju od 9 godina te tako stečena znanja i vještine organizacije poslova, vođenja projekata, projektiranja i nadzora u graditeljstvu . Nakon svih dosadašnjih iskustva i poslova u projektiranju i izvođenju radova osnovao ovu tvrtku koja se bavi projektiranjem i nadzorom u građevinarstvu te provedbom energetskog certificiranja te projektima obnovljivih izvora energije.

 Za kvalitetnije poslovanje i daljnji napredak u istom, pohađao obuku i dobio ovlaštenja za:

- Energetski certifikator (Modul 1)

- Ovlašteni inženjer građevinarstva

- Ovlašteni projektant zaštite od požara.

 

 

 

Statera d.o.o. za projektiranje i nadzor građenja, Osijek, J.J.Strossmayera 341, OIB 34209604397, IBAN: HR4923600001102477529

Registrirano kod Trgovačkom suda u Osijek, MBS 030159244, temeljni kapital iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti.

Članovi uprave: Denis Škugor, Dalibor Peršić.